Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 104 vizitatori și niciun membru online

Cuvinte cheie pentru motoarele de cautare

Daca i-mi amintesc bine, cu ceva timp in urma cand internetul era o noutate pentru multi dintre noi, Yahoo era cel mai utilizat motor de cautare. Mai tarziu a aparut Google, care a reusit sa depaseasca datorita rezultatelor precise si simplitatii interfetei folosite. La ora actuala este cel mai folosit motor de cautare, insa nu singurul. Expertii SEO, spun ca aproximativ 20-25%, din cautarile efectuate pe Internet se fac cu Yahoo.

Un alt motor de cautare important este MSN si in mare viteza vine Bing, pentru care se cuvinte-cheie-inscriere-websitedepun eforturi mari in speranta ca va ajunge o posibila concurenta pentru Google. Problema este ca nici unul din aceste motoare de cautare nu folosesc aceleasi criterii pentru cuvintele si expresiile cautate de catre utilizatorii de Internet. Este foarte greu sa optimizezi un website pentru toate motoarele de cautare si practic nici nu prea exista posibilitati.

Se presupune ca algoritmul de Yahoo este opusul lui Google. Daca veti efectua o cautare dupa un anumit cuvant cu ambele motoare de cautare, veti vedea diferenta de clasament a paginilor afisate. Un expert SEO, poate optine rezultate bunicele la promovarea unui website pentru ambele motoare, insa atunci cand se forteaza exista posibilitatea ca acel website sa nu mai apara pe nici unul, decat in paginile inferioare.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.