Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 138 vizitatori și niciun membru online

De ce SEO?

Din nefericire exista inca multe persoane care nu constientizeaza  importanta optimizarii website-urilor. Un website, oricat ar fi de util si placut nu este vizitat de nimeni daca nu stie nimeni de existenta lui. Altii prefera inca metodele invechite cum ar fi publicarea adresei website-ului in mass-media, sau chiar pe stalpi si copaci sub forma de afise. Ce nu stiu acesti oameni, este ca un specialist seo le poate face website-ul mult mai popular, pentru o suma mai mica de bani iar o optimizare facuta cum trebuie va tine un website in topul rezultatelor motoarelor de cautare cel putin 1-2 ani.

Se stie ca majoritatea cumparatorilor folosesc motoarele de cautare cum ar fi noutati optimizare SEOGoogle.com pentru a afla informatii despre diverse produse sau pentru a gasi magazine virtuale. Iar atunci cand cauta un cuvant pe Google, 85% intra pe un website de pe prima pagina a rezultatelor intoarse, 15% aleg un website de pe pagina a doua iar 4% un website de pe a treia pagina. Daca website-ul dvs, se afla pe pagina a patra, inseamna ca aveti de aproximativ 100 de ori mai putini clienti decat website-ul de pe locul 1.

Bineinteles ca nici noi nu putem aduce orice website pentru orice cautare pe prima pagina. Exista cuvinte precum "sex", "casino", "insurance" si altele, pentru care se returneaza pe Google.com cateva sute de mii de rezultate, iar pentru primele locuri "se bat" firme care cheltuiesc zeci sau sute de mii de dolari anual pentru promovarea propriilor website-uri. Concluzia este ca, fara investitie in promovare veti avea un website de care nu va sti nimeni si care nu va va aduce clienti sau vizitatori, care sa va ajute la amortizarea investitiei initiale.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.