Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 105 vizitatori și niciun membru online

SEO - Etape de optimizare website

Daca aveti o afacere pe web, sigur doriti sa apara in primele pagini in motoarele de cautare.

Etape principale:

    * analiza SEO de initializare,
    * optimizarea on-website,
    * optimizarea off-website,
    * urmarirea si analizarea rezultatelor.

Trebuie mentionat ca optimizarea este un proces de durata, iar rezultatele asteptate apar in timp, dupa o perioada de chiar cateva luni, in functie de domeniul activitatii website-ului si marimea acestuia.

   1. Analiza SEO initiala.
Este prima si cea mai importanta etapa si consta in analizarea afacerii, a domeniului de activitate, si a concurentei directe si indirecte. Din aceasta analiza se iau in considerare cuvintele cheie optime pentru care se optimizeaza o pagina web, cuvinte care vor fi folosite in urmatoarele etape.

   2. Optimizarea on-website.
Consta in  optimizarea  structurii interne, prin optimizarea codului sursa si a continutului, care va trebui sa fie pe cit posibil unic si de calitate, pentru a forta indexarea de catre motoarele de cautare.

   3. Optimizarea off-website.
Consta in obtinerea de link-uri catre website-ul dvs. pentru a creste popularitatea si vizibilitatea acestuia pe Internet pentru motoarele de cautare. Aceasta etapa este durata, link-urile fiind obtinute numai prin metoda manuala, metoda agreata de catre principalele motoare de cautare.

   4. Analizarea rezultatelor.
Dupa optimizarea unui website, este obligatorie urmarirea si improspatarea link-urilor catre acesta, care din motive diverse se pierd sau sunt respinse in timp.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.